Oranjeplaats 32 Schoonhoven

Oranjeplaats 32 Schoonhoven € 397.500 K.K.

Direct te betrekken. Modern en luxe afgewerkt appartement/penthouse op de bovenste (3e) verdieping met dubbel terras, eigen parkeerplaats en eigen berging. Het appartement bevindt zich in een recent gebouwd appartementen complex met op de gegane grond van het complex diverse voorzieningen als huisarts, apotheek en een compleet gezondheidscentrum. Het oude centrum ligt op loopafstand van het appartement, dus winkels en terrassen liggen binnen handbereik.

Het is een uniek appartement. Het betreft de bovenste woonlaag wat betekent dat u woont in de punt/nok van het gebouw. Een deel van het plafond is hier ruim 5 meter hoog. Een indrukwekkende ervaring, zeker als u weet dat de glazen pui ter plaatse van het balkon/loggia ook deze hoogte heeft! Daarnaast zijn alle ruimten gelijkvloers te bereiken. Zoals de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Er is één uitzondering en dat is de entresol waar u een prachtige leefruimte kunt maken. Hier zijn recent 2 dakvensters geplaatst waardoor hier een prachtige lichtval is. Een ideale plek voor bijvoorbeeld een hobbyruimte, kantoor of een heerlijke loungekamer.

Dan is er nog een tweede terras wat zo beschut ligt dat werkelijk niemand u kunt zien. een heerlijke plek om te zonnen! Als laatste ....... u heeft een parkeerplaats in de kelder en een eigen berging. Het gebouw heeft tevens een gezamenlijke fietsenberging.

Indeling:

U komt binnen op de begane grond in een fraaie centrale hal. Vervolgens neemt u de lift naar de bovenste verdieping waar u uitstapt in een eigen hal. Er zijn geen andere eigenaren die hier wonen. Vervolgens komt u in het appartement in de centrale hal. Naar rechts loopt u naar de woonkamer en de open keuken. In de woonkamer is de trap naar de verdieping. Via de hal komt u bij de toiletruimte, de garderobe, een vaste kast, de technische ruimte, twee slaapkamers en de badkamer.

Bijzonderheden:

Bijdrage VVE € 206,- per maand. Licht en modern appartement met prachtige raampartij. Grote verdieping zeer geschikt voor kantoor- of hobbyruimte. Toegang via elektronisch systeem (geen sleutel nodig). Privéparkeerplaats in de kelder. 2 balkons.

Woonoppervlakte: 150 m2.

Inhoud: 650 m3.

Aantal kamers: 4 (3 slaapkamers).

Aantal badkamers: 1 en 1 apart toilet.

Voorzieningen: parkeerplaats, berging, lift.

Energielabel: A.

VVE bijdrage: € 206,-per maand.


Verkopende makelaars:


Schep makelaardij

Lopikerplein 2,

2871 AN Schoonhoven

0182 383038

schoonhoven@schep.nl


Van Egmond Makelaardij

Hoofdstraat 10 A

2861 AP Bergambacht

0182 355788

info@vanegmondmakelaardij.nl

Terug naar het overzicht