Garage / opslagboxen Bergambacht

Aan de Nijverheidstraat te Bergambacht gaat Lekgoed een Store More@ van 20 stuks hoogwaardige units realiseren met een maatvoering van 3,23x7,00x3,48 (bxlxh).

U zoekt een ruimte om bijvoorbeeld uw MKB of ZZP activiteiten te kunnen uitvoeren? Of heeft u een hobby waar u ruimte voor nodig heeft, bijvoorbeeld klussen aan uw boot, oldtimer, ski-en duikuitrusting of opslag van uw (overtollige)(tuin) meubels en/of huisraad? Dan is Store More@ de ideale plek.

Wij begrijpen zeer goed dat de veiligheid van uw (bedrijfs) goederen erg belangrijk zijn. Deze vertegenwoordigen immers een financiële en vaak ook emotionele waarde. Daarom heeft Store More@ het terrein beveiligd met een 24-uurs camerabeveiliging systeem, goede verlichting, omheining en een elektrische toegangspoort.

Op het Store More@ park zijn sanitaire voorzieningen aanwezig met een wateraansluiting. Store More@ levert hoogwaardige, duurzaam gebouwde units die ook als belegging in de verhuur een uitstekende investering zijn.

De garage/opslagboxen zijn voorzien van elektra en een geïsoleerde sectionaaldeur met afstandsbediening.

Prijs € 32.500,- v.o.n ( € 26.860,- excl. BTW )

Huurprijs € 225,-excl. Btw p/mnd.

Minimale huurperiode 2 jaar.

Verkopende/Verhuur makelaar: makelaardij van Egmond Hoofdstraat 10 a 2861 AP Bergambacht tel 0182-355788  info@vanegmondmakelaardij.nl www.vanegmondmakelaardij.nl

Terug naar het overzicht