Bedrijfshallen kerkenbos 1028 A, Nijmegen VERKOCHT

Bedrijfshallen Kerkenbos 1028 A, Nijmegen € 137.500,- v.o.n.


Beschrijving

Op kantoren- en bedrijvenpark Kerkenbos fraai gelegen 18 moderne nieuw te bouwen bedrijfsunits.

Dit Business Center wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Kerkenbos, de buurman van het grootschalige terrein Bijsterhuizen, dat op de grens van de Gemeenten Nijmegen en Wijchen gelegen. Deze gemeenten tellen samen ruim 215.000 inwoners. Samen met Bijsterhuizen is Kerkenbos met ruim 250 hectare het grootste Gelderse bedrijventerrein en ligt ideaal tussen de Randstad en Duitsland. Het bedrijvenpark onderscheidt zich in kwalitatief opzicht van andere bedrijvenparken door de ruimtelijke kwaliteit en de grote aandacht voor architectuur en groen. Veel hoogwaardige bedrijven in de sectoren industrie, handel en logistiek zijn reeds op deze terreinen gevestigd.

In totaal worden er 18 fraaie bedrijfseenheden gerealiseerd, te weten 16 casco-eenheden met een opervlakte van 156 m2 (begane grond en eerste verdieping ieder 78 m2), alsmede twee casco-eenheden op de kop van het complex aan de straatzijde met een oppervlakte van respectievelijk 200 m2 (100 m2 b.g. en eerste verdieping) en 212 m2 (106 m2 b.g. en eerste verdieping). De eenheden zijn in beginsel casco maar er zijn diverse afwerkingsvarianten bespreekbaar.

De hoekunits zijn prachtige multifunctionele Business Units die vooral geschikt zijn als kantoor- in combinatie met bedrijfs- of showroomruimtes. Deze Business Units zijn het aangezicht van dit Business Center en gelegen op de kop van het perceel, waardoor deze zeer zichtbaar zijn vanaf de weg. De gevel is opgetrokken uit metselwerk en voorzien van prachtige raampartijen. Beide units hebben op de begane grond een overheaddeur. Mocht u behoefte hebben aan wat extra opslagruimte dan is het mogelijk deze unit te combineren met één of meerdere andere units. de overige eenheden liggen in één lijn achter de hoekunits.

Kerkenbos is een (zeer) ruim opgezet park waar een grote verscheidenheid aan exploitaties zijn gehuisvest. Zo zijn er naast kantoorgebruikers, zoals accountantskantoren, financiële dienstverleners, marketingkantoren, zorgpartijen tevens kleinschalige bedrijfsunits in combinatie met kantoorfaciliteiten gehuisvest op Kerkenbos. Kerkenbos ligt zeer cenraal en goed bereikbaar nabij de Brabantse Poort, alsmede NS- en busstation Dukenburg. Tevens is op loopafstand van Nijmeegs grootste overdekte winkelcentrum, Winkelcentrum Dukenburg, gelegen.

Per auto uitstekend bereikbaar via A73 (Venlo/Boxmeer/Köln), via N326/A326 en A50 (‘s-Hertogenbosch/Apeldoorn/Arnhem), daardoor is er tevens een goede verbinding met het Ruhrgebied en de Randstad.

Op circa 5 à 10 minuten loopafstand bevindt zich trein- en busstation Nijmegen Dukenburg, beiden met een rechtstreekse aansluiting op NS Station Nijmegen Centraal.

Indeling:

Entree, opgang naar de 1e verdieping, toilet, pantry en een nog vrij in te delen kantoorruimte.

156 m2

2.227 m2

Terug naar het overzicht