7 Bedrijfsunits Bergambacht

7 bedrijfsunit Steenfabriekstraat te Bergambacht

Wij zoeken ondernemers! Heb jij een bedrijf en wil je vooruit? Ondernemen in een representatieve bedrijfshal met eigentijdse uitstraling?

En dat op een aansprekende locatie die letterlijk midden in de Krimpenerwaard ligt. Dan zijn deze bedrijfshallen zeker iets voor jou. Gelegen op het nieuwe bedrijventerrein De Nieuwe Wetering, grenzend aan de provinciale weg N210 en de dorpskern van Bergambacht. Hier ontwikkeld en realiseert LEKGOED BV 7 zeer fraaie hallen. Iedere hal krijgt een eigen uitstraling middels kleurstelling en detaillering. Zo kan je als ondernemer onderscheiden en profileren. Want, de hal met die kleur steen is van jou!

Zes hallen zijn van gelijke grootte, te weten 90m2. Met een vloerbelasting van 1500 kg/m2 en een vrije hoogte van 6 m1 is het voor meerdere bedrijfsvoeringen geschikt. De afwerking is geheel ter beoordeling van jou. Wij leveren inclusief een meterkast, binnenhal en toilet. Eventueel meerwerk is in overleg te bespreken. De zevende hal is afwijkend van formaat,   72 m2, maar met extra parkeerplaatsen. Voor het overige zijn de kenmerken gelijk.


Start bouw is gepland in het tweede kwartaal van 2017.

Oplevering vierde kwartaal 2017

In overleg is huur mogelijk


KOOPPRIJS:  vanaf € 100.000,- v.o.n excl. btw.


Verkopend makelaar:

Van Egmond Makelaardij

Hoofdstraat 10 A

2861 AP Bergambacht

tel. 0182 355788

E-mail info@vanegmondmakelaardij.nl


Terug naar het overzicht